biber, et, kolay külbastı tarifi, külbastı, külbastı nasıl yapılır, külbastı tarifi, külbastı tarifleri, oktay usta, oktay usta et yemekleri, Oktay Usta Yemek Tarifleri, sarımsak, sirke, su, tereyağı, tuz, Yemekteyiz, yemekteyiz programı
Malzemeler;
* 1 kilogram et
* 3 çorba kaşığı tereyağı
* 3 baş sarımsak
* 1 su bardağı su
* 1 fincan sirke
* Tuz
* Biber
Hazırlanışı;
Koyun, kuzu ya da dana etini ince dilimler halinde doğrayın. Izgarada pişirdikten sonra, derince bir sahana dizin. Tereyağı, birkaç baş sarımsağı diş diş ayırın, et suyu veya su ve 1-2 fincan sirke ile etlerin üstü örtülünceye kadar sahana boca edin. Biraz biber ekip orta ateşte pişirin. Sıcak sıcak servis yapın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder