22 Ocak 2008 Salı

KARADENİZ YE- MİNİK MISIR EKMEKLERİ (PEYNİRLİ VE DEREOTLU)

Zamanın ne kadar hızlı geçtiğini etkinlik günleriyle anlıyorum. Yoğun geçen bir ayın ardından etkinlik günü geldi. Maalesef yoğun günler geçirdiğim için yeni bir şeyler hazırlayamadım ve arşivde yeralan tek Karadeniz tarifiyle karşınızdayım.
Aslında Karadeniz mutfağını araştırıp, yeni tarifler denemek istiyordum ama olmadı artık, Yeşim'in etkinliğine katılanların tarifleriyle öğreneceğim bu mutfağı. Yeşim'e teşekkür edip, kolay gelsin diyorum. Tarife ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Afiyet olsun...

Hiç yorum yok: