- İki katlı sade uno pastaban
- 750 gram çilek
- 1 kutu pınar pasta kreması
- yarım poşet krem şanti
- yarım su bardağı süt
- 1 yemek kaşığı toz şeker
- 1 paket tart jölesi
Yapılışı:
1.Pasta kremasını, içine yarım poşet toz krem şantiyide ilave ederek üzerindeki tarife göre hazırlayın.
2.Pandispanyanın ilk katını 1 kaşık toz şeker ilave ettiğiniz yarım bardak sütün yarısı ile ıslatın.
3.Kremadan ince bir tabaka sürüp üzerini ikiye böldüğünüz çileklerle kaplayın.Tekrar bir miktar krema sürün.(üzerine süreceğiniz kadarını göz kararı ayarlayıp kalanı arasına sürün)
4.Diğer katıda sütle ıslatıp üzerine kapatın.Kalan kremayı üzerine ve etrafına sürün.Üzerini bolca çilekle istediğiniz gibi süsleyin.Buzdolabına kaldırın.
5.Tart jölesini üzerindeki tarife göre pişirip ılınmaya bırakın.(sıcakken kullanırsanız kremayı eritecektir)
Ara ara kabuk tutmaması için karıştırın.Yeterince soğuyunca çileklerin ve pastanın üzerine dökün.Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder