Hem evdeki, hem de bürodaki işlerimin yoğunluğu dolayısıyla haftayı yine neredeyse sadece 1 tarifle geçirdim:) Her neyse, daha önceden yapmış olduğum milföylerden ton balıklı olanın harcını ve böreğin şeklini değiştirerek güzel milföyler yaptım.
Malzemeler
- 1 küçük paket milföy hamuru (Yaklaşık 8-10 adet)
- 1 kutu ton balığı
- 1 - 2 yemek kaşığı konserve mısır
- 1/2 adet rendelenmiş havuç
- 2 - 3 diş sarımsak
- Karabiber, pulbiber
- Biberiye (rozmarin)
Yapılışı
- Harç için bütün malzemeleri karıştırın.
- Milföy hamurlarının bir kenarına harçtan bir miktar koyun ve rulo yapın. Börekleri fırın tepsisine dizin.
- Üzerine yumurta sürüp susam veya çörekotu serpin ve üstleri kızarana kadar pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder